Ramundberget

Nyhet! Ta Snälltåget till Ramundberget

I vinter, från jul till påsk, kan du resa med vårt nattåg från bl a Malmö och Stokcholm till en veckas vintersemester på den snösäkra fjälldestinationen Ramundberget. Väl framme på plats så finns allt du behöver på gångavstånd för en bekväm vistelse i fjällen.

Tåg och buss till Ramundberget

Avresa sker lördag kväll från Malmö via bl a Stockholm, med ankomst till Röjans station på Inlandsbanan. Därifrån är det busstransfer till Ramundberget. Hemresan sker på söndagar, med ankomst Uppsala och Stockholm söndag kväll och Malmö måndag morgon.

Avgångar under perioden 21 december - 19 april.

Transfern går till och från Fjällgården.

 

Snösäkra fjäll med närhet till service och nöjen

I Ramundberget är det nära till allt, perfekt för dig som kommer med tåg och transferbuss. Allt som behövs för en bekväm och härlig fjällsemester finns inom gångavstånd: restauranger, sportbutik med uthyrning och shopping, skidåkning både i backar och längdspår samt matbutik med lokala delikatesser.


Skidåkning i världsklass


Ramundbergets skidsystem har tio liftar, 42 nedfarter, flera friåkningsomoråden, tre parker och två barnområden. Här finns också 30 mil preparerade längdspår dragna över fjället, i skog och dalgångar.

Skidpass för alpin åkning och spårkort för längdåkning, gäller i samtliga Funäsfjällens skidområden – i Ramundberget, Tänndalen, Tänndalsvallen, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet. Gratis skidbuss mellan byarna mot uppvisande av skidpass. 

Förutom skidåkning på egen hand finns möjlighet att ta skidlektioner och sportbutiken Topsport i Ramundberget anordnar också andra aktiviteter i närområdet.

Förboka gärna din utrustning i förväg med tillval för leverans direkt till ditt boende.

 

Service för en extra bekväm skidsemester


På plats i Ramundberget är det gångavstånd till all service och faciliteter. Det finns även tillval för en extra bekväm vistelse för dig som anländer med tåg och buss:
- leverans av hyrutrusning till boendet
- möjlighet att förbeställa varor i matbutiken Lanthandelns webbshop med leverans till boendet.
- möjlighet att beställa transport av bagage till boendet från transferbussen  
 

Boendepaket och erbjudanden i Ramundberget

Boende

Boende med skidhyra
Mickelinaveckor
Lågpris på liftkort

Alla erbjudanden