Fjällen

Raka spåret till fjällen!

Varmt välkommen ombord på våra tåg som går från Malmö via Stockholm till fjällen! Semesteräventyret börjar redan ombord där du kan koppla av i din kupé eller besöka vår restaurangvagn Krogen som erbjuder ett stort sortiment med allt från kvällsmiddag och fika till frukost. Du reser direkt från södra Sverige och vaknar upp mitt i fjällvärlden morgonen därpå!

Observera att förändringar i tidtabellerna förekommer p.g.a. banarbeten, sök därför alltid reseförbindelser i webbokningen för exakta avgångs- och ankomsttider. Klicka här för att ta dig direkt vidare till bokningen.

Hösten 2018 (22/8 – 30/9)

Byt storstadsweekend mot en hälsosam och förtrollande vacker vandringsweekend i höst. Res med nattåg från södra Sverige i september och slutet av augusti – när Jämtland är som allra vackrast! Vi stannar i Undersåker, Åre, Duved, Ånn, Enafors och Storlien. Vill du vidare till Storulvån, Trillevallen eller Vålådalen så fixar vi transfern.


Tågtider

Ombord

Prisexempel

Cykel eller mycket bagage?

Krogen

Tips på boende och aktiviteter

Vinter 2018/2019 (19/12 – 21/4)

Ta nattåget till fjällen och vakna upp i ett snörikt landskap, redo att ge dig ut i backarna! Säsongen pågår från jul till påsk och vi kör tåg till Undersåker, Åre, Vemdalen, Duved, Enafors och Storlien. Vi erbjuder transferbussar till de olika skidområdena i Vemdalen samt Vålådalen och Storulvån.

Nedan finns information samt preliminära tidtabeller för våra tåg till fjällen under vintern 2018/2019. Bokningen på Snälltåget.se beräknas öppna under juni månad. Du kan redan nu boka din resa via Skistar.


Tågtider Åre

Tågtider Vemdalen

Tågtider Vålådalen, Storulvån, Storlien (vårvinter)

Sova på tåget

Prisexempel

Bagage

Krogen

Destinationer