Fjällen

Raka spåret till fjällen!

Varmt välkommen ombord på våra tåg som går från Malmö via Stockholm till fjällen! Semesteräventyret börjar redan ombord där du kan koppla av i din kupé eller besöka vår restaurangvagn Krogen som erbjuder ett stort sortiment med allt från kvällsmiddag och fika till frukost. Du reser direkt från södra Sverige och vaknar upp mitt i fjällvärlden morgonen därpå!

Observera att förändringar i tidtabellerna förekommer p.g.a. banarbeten, sök därför alltid reseförbindelser i webbokningen för exakta avgångs- och ankomsttider. 

Hösten 2018 (22/8 – 30/9)

Byt storstadsweekend mot en hälsosam och förtrollande vacker vandringsweekend i höst. Res med nattåg från södra Sverige i september och slutet av augusti – när Jämtland är som allra vackrast! Vi stannar i Undersåker, Åre, Duved, Ånn, Enafors och Storlien. Vill du vidare till Storulvån, Trillevallen eller Vålådalen så fixar vi transfern.


Tågtider

Ombord

Prisexempel

Cykel eller mycket bagage?

Krogen

Tips på boende och aktiviteter

Vinter 2018/2019 (19/12 – 21/4)

Ta nattåget till fjällen och vakna upp i ett snörikt landskap, redo att ge dig ut i backarna! Säsongen pågår från jul till påsk och vi kör tåg till Undersåker, Åre, Vemdalen, Duved, Enafors och Storlien. Vi erbjuder transferbussar till de olika skidområdena i Vemdalen samt Vålådalen och Storulvån.


Tågtider Åre

Tågtider Vemdalen

Tågtider Vålådalen, Storulvån, Storlien (vårvinter)

Sova på tåget

Prisexempel

Bagage

Krogen

Destinationer