Berlin

Guten Morgen Berlin!

Ta tåget till en av Europas mest spännande och levande huvudstäder! Berlin har något att erbjuda för alla. Här finns allt från kvarlevor av det forna öst-Berlin till ett av Europas mest intressanta konst- och kulturliv och ett outtröttligt nattliv. Snälltåget kör tåg till Berlin vid påsk, Kristi Himmelfärdshelgen och under sommarperioden. Nyhet för 2018 är att är att vi även kör vid Valborg samt tre weekendresor i maj – juni, då vi även kör direktvagnar Stockholm – Berlin!

 

Nedan ser du en översikt på vilka tider nattåget går från Malmö till Berlin, men det går bra att boka en anslutande resa även från andra orter. Se mer information längre ned under "Tidtabell 2018" för utförligare tidtabell till andra orter än Malmö.

OBS! Tiderna är preliminära och kan komma att ändras något.

 

Sommarperioden 25 juni – 12 augusti 2018

Måndag, torsdag och lördag: Malmö C 17.00 – Berlin Hbf 07.10

Onsdag, fredag och söndag: Berlin Hbf 18.55 – Malmö C 07.25

 

Det går även att resa med dagtåg till Berlin över Danmark året om med danska och tyska järnvägen. Vi är återförsäljare av dessa biljetter, se mer information längre ned.

 

Nattåg till Berlin 2018

Bokningen är öppen mellan Malmö och Berlin samt för direktvagnarna mellan Stockholm och Berlin. Anslutande Snälltågsavgångar mellan Stockholm och Malmö under sommaren öppnar för bokning under april.


Tidtabell 2018

Förslag på resor under sommarperioden

Priser och bokning

Resan till Berlin

Pass och gränskontroll

Interrail

Dagtåg till Berlin och Hamburg


Priser och bokning

Exempel på restider