Värdebevis ej ombokningsbar biljett

Har du en ej ombokningsbar biljett med Snälltåget som är köpt före den 20 mars och där avresan med Snälltåget är under perioden 21 mars - 19 april 2020 gör vi ett undantag från våra ordinarie regler med hänsyn till situationen kring coronviruset. Vi erbjuder dig ett värdebevis på din resa med Snälltåget (inte andra operatörer eller anslutande resplussträckor) på motsvarande summa som du köpt din biljett för. Värdebeviset gäller för köp av resor med Snälltåget i 180 dagar från den dagen du får värdebeviset. Resan kan vara längre bort än 180 dagar. Vi kommer t ex inom 2 månader att öppna försäljning för resor till nästa vintersäsong.

För återbetalningsbara biljetter gäller ordinarie regler.

Så här går du tillväga för att få värdebevis.

1) Avboka din resa med Snälltåget senast dagen före avresa. Har du köpt din resa på Snälltåget.se så avbokar du den på Snalltaget.se/hantera-bokning. Har du köpt din resa hos SJ avbokar du den här. Har du köpt din resa genom en annan återförsäljare kontaktar du den återförsäljaren. Du ska avboka biljetten även om det står att du inte får några pengar åter. Om du inte lyckas avboka, skicka ett mejl till snalltaget@snalltaget.se senast dagen före avresa.

2) Fyll i formuläret nedan.

Vi saknar i nuläget en teknisk lösning att hantera värdebevis. Det kommer därför att dröja ca 1 månad innan du får ditt värdebevis.

Du kommer att få ett kvitto i din e-post efter att du fyllt i formuläret.