Planerade trafikförändringar

Här informerar vi om planerade trafikstörningar. För akuta trafikstörningar på mer än 30 minuter skickar vi SMS till ditt mobilnummer som du angav när du bokade din resa. Vi uppdaterar även förstasidan på Snälltåget.se​

För exakta tider, sök alltid reseförbindelser i webbokningen.

Under sommaren 24 juni - 18 augusti pågår ett större banarbete strax söder om Stockholm Central. Detta innebär att tåg 3930-3943 kommer att gå till och från Södertälje Hamns station. Till och från Södertälje Hamn reser du med SL Pendeltåg eller Snälltågets ersättningsbussar (det framgår av din biljett om du ska åka SL pendeltåg eller Snälltågets bussar). Bussarna avgår i Stockholm från Cityterminalen som ligger intill Stockholm Central och körs av Flygbussarna Charter. Bussarna går normalt från gate 10-13, men kan komma att ändras. Se aktuell information på skärmar i Cityterminalen. Var gärna ute i god tid före din resa.

17-18 augusti har biljetter sålt till Berlin Ostbahnhof och vissa resenärer är informerade om att tåget ska gå till Ostbahnhof och från Ostbahnhof. Banarbetet som orsakade flytten av tåget till Berlin Ostbahnhof är inställt och tågen går som normalt till och från Berlin Hbf.

18 och 25 augusti är det ett banarbete mellan Lund och Malmö på kvällen. Tåg 3943 en annan väg än normalt och stannar inte i Lund, med förlängd restid till Malmö som följd (tåget ankommer Malmö 23:05).

På vardagarna under perioden 19-30 augusti pågår förberedande respektive avslutande banarbeten kring Stockholm Central, vilket innebär att tåg 3941 har avgångstid klockan 09.20 och tåg 3931 har avgångstid 12.22.

19-20 oktober pågår ett större banarbete strax söder om Stockholm Central. Detta innebär att tåg 3930-3943 kommer att gå till och från Södertälje Hamns station. Till och från Södertälje Hamn reser du med SL Pendeltåg eller Snälltågets ersättningsbussar (det framgår av din biljett om du ska åka SL pendeltåg eller Snälltågets bussar). Bussarna avgår i Stockholm från Cityterminalen som ligger intill Stockholm Central. För gate, se aktuell information på skärmar i Cityterminalen. Var gärna ute i god tid före din resa.