Storsatsning på nattåg till Åre i höst

Snälltåget sätter in nya nattåg mellan Malmö och Åre via Stockholm under fyra veckor i september. Samtidigt erbjuder man en dörr till dörr lösning med transfer till Trillevallen, Vålådalen och Storulvån. Just när fjällen är som allra vackrast. 

Sensommaren och hösten i Åre blir allt populärare för vandringsgäster. Med väl utvecklade ledsystem, bländande vacker natur och boenden för både avancerade vandrare, friluftsentusiaster och de som gärna vill ha lite guldkant på tillvaron har Åre något för alla.

- Snälltåget tror på nattåget och har kört till Åre under vintersportperioden i 10 års tid. Nu ser vi stor potential i sensommaren och hösten med alla vandringsgäster som vill passa på att njuta av fjällen när temperaturen är behaglig och naturen som allra färggladast, säger Marco Andersson, marknadschef, Snälltåget.

Snälltågets nattåg tar resenärerna från Malmö i söder, via Stockholm, till Åre i Jämtlandsfjällen under vecka 35-38 med start 30 augusti. Tågen avgår norrut på onsdagar och lördagar och vänder tillbaka söderut på torsdagar och söndagar. Snälltåget erbjuder även transfer till Trillevallen, Vålådalen och Storulvån för de gäster som vill ta sina vandringsäventyr utanför centrala Åre och Åreskutan. Det kommer även finnas möjlighet att ta med sig cykel ombord för ett tillägg av 99kr per resväg.

- Vi har varit lyhörda mot våra resenärer och Åres gäster och flera önskemål så som cykel på tåget, transfer och ökade nattågsmöjligheter både till och från Jämtland har tillgodosetts. Höstens nattåg bokar redan på bra och vi ser väldigt positivt på att fortsätta utveckla nattågstrafiken i Jämtland, säger Marco.

« Tillbaka