Halmstad och Varberg får direkttåg till Åre och Vemdalen i vinter

I vinter under sportlovsveckorna, vecka 7 och 8 får Halmstad och Varberg direkttåg till Åre och Vemdalen. Tåget avgår lördag kväll och ankommer Åre  och Vemdalen  söndag morgon. Returen avgår en vecka senare på söndag kväll och ankommer Halmstad och Varberg på morgonen.

Satsningen görs av Snälltåget, som sedan tidigare även kör vintersporttåg från Malmö via Stockholm till Åre och Vemdalen.

-    Vi vet att efterfrågan på tågresor till fjällen har varit stor de senaste åren och vi vill med vår satsning erbjuda fler sportlovsfirare möjligheten att resa bekvämt och tryggt upp till två av Sveriges bästa skidområden, säger Marco Andersson, försäljnings- och marknadsansvarig Snälltåget.

Tåget består av liggvagnar som har 6 personer i varje kupé. Det går att köpa enstaka platser i kupén eller hela kupén för eget bruk.

På tåget finns också en restaurangvagn som erbjuder allt från middag till frukost.

 Tåget avgår lördag kväll 13/2 och 20/2 från Halmstad kl 18.05 och från Varberg 18.55 och ankommer Åre nästa morgon kl 07.45 och Vemdalen 08.10.

Returen avgår söndag kväll 21/2 och 28/2 från Vemdalen kl 15.00 och från Åre 16.50 och ankommer Varberg nästa morgon kl 06.25 och Halmstad kl 07.15.

Mer information om tider och priser finns på Snälltågets hemsida –  www.snalltaget.se

« Tillbaka