Fjällen

Raka spåret till fjällen!

Välkommen ombord på våra tåg som går från Malmö via Stockholm till fjällen! Semesteräventyret börjar redan ombord där du kan koppla av i din kupé eller besöka vår restaurangvagn Krogen som erbjuder ett stort sortiment med allt från kvällsmiddag och fika till frukost. Du reser direkt från södra Sverige och vaknar upp i ett snörikt landskap!

Nyheter!

Fler avgångar till Vemdalen - nu kan du resa från Malmö och Stockholm på onsdagar och från Vemdalen på torsdagar med Snälltågets egen transfer från och til Östersund.

Ta Snälltåget till Hemavan Tärnaby, Kittelfjäll och Borgafjäll

Ta Snälltåget till Ramundberget och Tänndalen 

Observera att förändringar i tidtabellerna förekommer p.g.a. banarbeten, sök därför alltid reseförbindelser i webbokningen för exakta avgångs- och ankomsttider. 

Vinter 2019/2020 (21/12 – 12/4)

Ta nattåget till fjällen och vakna upp i ett snörikt landskap, redo att ge dig ut i backarna! Säsongen pågår från jul till påsk och vi kör tåg till Undersåker, Åre, Vemdalen, Duved, Enafors och Storlien (till Enafors och Storlien från 22 februari). Vi erbjuder transferbussar till de olika skidområdena i Vemdalen samt till Edsåsdalen, Vålådalen och Storulvån.


Tågtider Åre

Tågtider Vemdalen

Tåg- och busstider till Edsåsdalen, Storlien, Storulvån och Storlien

Sova på tåget

Prisexempel

Bagage

Krogen

Destinationer