Tänndalen

Nyhet! Ta Snälltåget till Tänndalen

I vinter, från jul till påsk, kan du resa med vårt nattåg från bl a Malmö och Stockholm till Östersund eller Röjan och vidare med buss till och från Tänndalen två gånger i veckan. 

 

Med tåg och buss till Tänndalen

Vi har resor två gånger i veckan till Tänndalen från Malmö via bl a Stockholm. Reser du på onsdagar söderifrån byter du till anslutningsbuss i Östersund. Reser du på lördagar byter du till anslutningsbuss vid Röjans station inlandsbanan. Hemresa sker torsdag via Östersund och söndag via Röjan, med ankomst Uppsala och Stockholm på kvällen och Malmö på morgonen dagen därpå.

Avgångar under perioden 21 december - 19 april.

Transfern går till och från Tänndalen SkiLodge i Hamra - Google Maps

 

Tänndalen - älskat av skidåkare


Att vara i Tänndalen är att vara på fjället. Dalstationerna ligger nämligen 800 meter ovan havet och många av liftarna går högt upp på fjället. I skidområdet finns 53 nedfarter, 12 liftar, tre barnområden, två funparks, friåkningsområde, åtta restauranger och mycket mer. Allt boende ligger vid pisten, vilket gör att skidåkningen inte kan bli mer lättillgänglig. 

 

Nära till allt

I Tänndalen är det nära till allt, perfekt för dig som kommer med tåg och transferbuss. Allt som behövs för en bekväm och härlig fjällsemester finns inom gångavstånd: restauranger, skidbackar, längdspår, fjäll, sportbutik med uthyrning, skidskola samt en nybyggd livsmedelsbutik som öppnar julen 2019.

 

Bra länkar till Tänndalen

Boendeguide 

Aktuella erbjudanden