Bokningsförfrågan Tjejvasan

Fyll i bokningsformuläret nedan så återkommer vi till dig med en bokningsbekräftelse via mail. Du betalar dina biljetter här på webben genom banköverföring från Handelsbanken, Swedbank eller Nordea eller genom betalning med VISA, Mastercard eller Diners. Biljetten kan du välja att skriva ut eller visa upp i din Smartphone.

OBS! Är ni flera som och vill resa - skicka en gemensam förfrågan i formuläret nedan (skriv längst ner i formuläret). Vi kan dela upp betalningen, men det är viktigt att ni skickar en gemensam förfrågan för att ni ska kunna bli inbokade i samma kupé.

För att boka behöver vi ditt Vasa-ID. Det är ett unikt ID för varje deltagare och börjar alltid på bokstaven V följt av ett antal siffror. Ett Vasa-ID är väldigt lättillgängligt, det finns med i Vasaloppskontrollen vilket är ett nyhetsbrev som görs månadsvis till alla anmälda deltagare. Det är även enkelt att hitta på deltagarens användarkonto/mina sidor på vasaloppet.se. Vasaloppet behöver ditt Vasa-ID för att veta vilka som ska hämta ut sin nummerlapp i Oxberg.

Frukost kan med fördel förbokas för 59 kr. Frukosten innehåller en varm dryck (kaffe, te, varm choklad), äppeljuice, havregrynsgröt, ostsmörgås och yoghurt.

Priser och kapacitet för vallning ombord på tåget är inte klart i nuläget. Vi kommer att skicka ut separat information till er som vill ha information om vallning så snart detta är klart.

Fyll i formuläret nedan!