Planerade trafikförändringar

Här informerar vi om planerade trafikstörningar. För akuta trafikstörningar på mer än 30  minuter skickar vi SMS till ditt mobilnummer som du angav när du bokade din resa. Vi uppdaterar även förstasidan på Snälltåget.se

Planerade trafikförändringar

15-16 april, 27-28 maj, 2-3 september 2017 är det ett banarbete i Skåne mellan Lund och Hässleholm som innebär att det är stopp den normala vägen. Banarbetet innebär att Snälltågets tåg går en annan väg via Lund och Hässleholm med konsekvens längre restider till och från Malmö och Lund. Tågen trafikerar inte Eslöv dessa dagar.

14-17 april, 30 juni-3 juli, 8-9 juli 2017 är det ett banarbete kopplat till Citybanan som innebär att det är stopp för all tågtrafik söder om Stockholm. En del tåg ersätts av buss mellan Södertälje hamn och Stockholm Cityterminalen och en del avgångar går en annan väg, med förlängd restid än normalt som följd. De tider som står på din biljett stämmer.

Från 24 april till och med 26 juni 2017 pågår ett spårbyte mellan Hässleholm och Alvesta som kan försena vissa av Snälltågets avgångar.