Tjejvasan

Ta Snälltåget till Tjejvasan!

Ta Snälltåget direkt från Stockholm Central till Tjejvasans start i Oxberg! Tåget avgår från Stockholm Central kl 22.00 på fredagskvällen den 24 februari och du är framme i Oxberg på morgonen ca kl 07.30 och du kan vara kvar ombord på tåget fram till din start. Enklare och bekvämare kan det inte bli! När alla har startat rullar tåget tillbaka till Mora och kl 18.35 så är tåget redo att avgå från Mora tillbaka till Stockholm Central där vi är framme 22.35. 

Du reser du i kupé, med plats för sex personer med tre bäddar på vardera sidan av kupén. Till de övre bäddarna tar du dig med hjälp av en stege. Kudde, örngott, lakan och täcke finns i kupén och du bäddar själv. Du behåller samma kupé på hemresan.

Med oss ombord på tåget har vi vår restaurangvagn Krogen, där serverar vi frukost på morgonen och varm mat och god dryck på vägen hem! Vi kommer även att ha ett vallateam med ombord.

Tåget kommer att vara öppet för ombordstigning i Mora från kl ca 16.00 och klockan 17.00 öppnar vi vår restaurangvagn Krogen.

Nyhet! Tåget stannar även på Arlanda och i Uppsala, vilket ger bättre förbindelser för dig som reser från andra orter än Stockholm.

Nyhet! Du kan välja mellan att köpa bäddplats i delad kupé eller en Egen kupé för upp till 6 personer. 

Bäddplats i delad kupé: 1 348 kr per person tur & retur 

Egen kupé 1 - 6 personer: 5 398 kr per kupé tur & retur

Priserna gäller vid resa från Stockholm och Uppsala. Flygplatsavgift om 120 kr tillkommer på Arlanda C som du betalar på Arlanda vid av- och påstigning.

Vallning betalar du separat ombord på tåget.

Du bokar genom att fylla i vårt bokningsformulär.Vi skickar därefter en bokningsbekräftelse till dig på mail och du betalar via vår hemsida.

OBS! Tänk på om ni ska resa tillsammans måste ni göra en gemensam bokning vid ett och samma tillfälle. Ni får platser/kupé tilldelade direkt vid bokningen.

 

Stockholm → Oxberg

 

  Tåg 3906
   
Stockholm C
22.00    
Arlanda C 22.53p  
Uppsala C
23.12p  
Oxberg 07.30   

 

p = endast uppehåll för påstigande

 

Mora → Stockholm

 

  Tåg 3907
   
Mora
18.35  
Uppsala C 21.50a  
Arlanda C
22.10a 
Stockholm C 22.35   

 

a = endast uppehåll för avstigande