Malmö

Godaste resan till Skåne!

Ta tåget till mysiga Skåne som New York Times rekommenderar som en av årets toppdestinationer i världen! Varför inte kombinera Skånebesöket med en tur till Köpenhamn? Ta med kompisarna eller familjen på en resa till Skåne, lyxa till det och köp en egen kupe för er själva för bästa reseupplevelsen - pris från 895 kr enkel resa. Ska du hälsa på släkt eller vänner i Skåne? Res i 2 klass från 149 kr eller lyxa till det med en resa i 1 klass från 299 kr. Köper du din biljett på Snälltåget.se kan du också välja plats och du får bästa pris.  På alla våra avgångar kan du också njuta av något gott i vår restaurangvagn som vi kallar för "Krogen"!

 

Att göra i Malmö och Köpenhamn

Ladda ner vår destinationsguide i PDF-format för tips:

Malmö

Köpenhamn

 

Stationer

Våra tåg Malmö - Stockholm stannar i Lund, Eslöv, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping och vissa tåg stannar även i Södertälje. Vi har goda anslutningar till t ex Köpenhamn, Helsingborg, Ystad, Kristianstad, Växjö, Karlskrona och Kalmar.

 

Tågtider

Klicka här för att se aktuella tidtabeller.

Avvikelser förekommer också pga banarbeten. För exakta tider, sök reseförbindelser i webbokningen eller Snällpriskalendern.